Horní menu

Druhý poločas nezachránil horor z první půle



Datum konání:
31.10.2015

Na jeden z nejdelších výjezdů sezony do Letohradu se vydalo s mužstvem zhruba 20 fanoušků, kteří však mnoho důvodů k radosti neměli. Po poločase Suchdol prohrával 3:0 a i přes několik vyložených šancí dokázal snížit jen na 3:1.

První půle jasně patřila domácím, kteří ve dvou minutách dokázali vstřelit dva góly a tím de facto rozhodli zápas. Nejprve domácí v 18. minutě založili rychlý útok, míč se dostal až do vápna, kde nedůrazná obrana Suchdoly nedokázala natřikrát odkopnout míč z vápna. Následně se míč odrazil ke Kabourkovi , který z hranice vápna vstřelil úvodní gól zápasu. A hned po dvou minutách bylo ještě hůře – po centru z naší pravé strany se dostal k míči opět Kabourek. Jeho střela zapadla přesně k tyči a domácí rázem vedli 2:0. Ve 28.minutě vedli domácí už tříbrankovým rozdílem: domácí hráč dokázal přelobovat brankáře Kubáta. Hosté si přáli udržet stav do poločasu zápas a změnit průběh v jeho druhé polovině.

To se zpočátku vedlo velmi dobře: ve 47. minutě snížil dorážkou střídající Jirků a o minutu později měl na noze gól Kacafírek, který však na úrovni penalty bránu přestřelil. Bylo tak zřetelné, že se průběh hry změní ve prospěch Suchdola a i další šance si vytvářel právě Suchdol. Dastych v 55. minutě z úhlu bránu přestřelil. V 73. minutě trefil Michálek hlavičkou jen tyč a bezprostředně na to vystihl skvělou hlavičku Hendrycha ještě lepším zákrokem domácí brankář. Do konce zápasu zbývalo 15 minut a domácí začali využívat okénka v naší obraně. Ani jeden tým ale nedokázal využít své šance ke vstřelení branky a Suchdol tak hlavně kvůli první půli prohrál v Letohradu 3:1.

 

Letohrad - Suchdol 3:1 (3:0)

Branky: 19., 20. Kabourek, 28. Strasmeier - 48. Jirků

Suchdol: Kubát - Růžička (46. Bodlák), Biško, Hendrych, Nosek - Béreš, Michálek, Černohlávek (46. Jirků), Dastych (73. Plot) - Kacafírek, Vančura (32. Kubík)

 

Napsali o zápase:

Suchdolští v Letohradu prohospodařili první poločas, manko pak už nedohonili / svoboda.info

Letohrad překvapil hosty lepší hrou, než čekali / fotbalunas.cz