Horní menu

V Tupadlech za 3 body



Datum konání:
31.10.2015

V sobotu dopoledne se naši mladší žáci představili na hřišti Tupadel, kde sehráli další kolo mistrovské soutěže. Pohoda z krásného podzimního počasí jako by se projevila i na hře Suchdola. Zatímco domácí spoléhali na individuální výkony několika svých výborných hráčů, suchdolští se prezentovali týmovou kombinační hrou, která také přinesla své ovoce v podobě tří branek během první půle. Ve 12.minutě nejprve zatáhl míč po lévé straně Tomáš Tůma a jeho centr poté uklidil do branky Martin Králík - 1:0. O devět minut později se Martin proměnil v nahrávače, když u rohového praporku obelstil obránce a nahrál Ondrovi Karáskovi, který se nejprve zasekávačkou zbavil obránce a pak přesně zakončil - 2:0. A do třetice akce po křídle, tentokrát nahrával Dominik Laštovka a Martin Králík zblízka zvýšil na 3:0. Domácí sice v prvním poločase možná více drželi míč ale k vážnějšímu ohrožení branky Suchdola se nedostali. Druhá půle začala náporem hostů, ten nakonec vyústil i ve čtvrtou branku, kterou tentokrát vstřelil Tomáš Tůma. Suchdolští nadále ovládali hru, ale další své velmi dobré příležitosti již neproměnili. Paradoxně tak padly dva góly na druhé straně, když nejprve soupeř potrestal špatnou rozehrávku Suchdola a pár minut poté proměnil pokutový kop. Drama se však naštěstí nekonalo. Náš tým už nedovolil soupeři vstřelit kontaktní gól a dovedl zápas k vítěznému konci.

 

Tupadly - Suchdol  2:4 (0:3)

Branky : 12. a 27.  Martin Králík (as. 1.gól T.Tůma, 2.gól D.Laštovka), 21. Ondra Karásek (as. M.Králík), 39. Tomáš Tůma (as. O.Karásek)

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Sofie Davídková

v poli : Petr Marhan, Matěj Novotný, Mája Čižinská, Dominik Laštovka, Martin Králík, Ondra Karásek, Tomáš Tůma, Niki Kolčák, Tonda Littman

fotogalerie zde