Horní menu

Živanice si ze Suchdola odvezly bůra!



Datum konání:
24.10.2015

Podzim je již v plném proudu, ale na sobotní den si vzal volno. Krásné počasí přilákalo do Suchdola přes 160 diváků. Hráči se tak mohli těšit další fotbalové atmosféře i přesto, že půlka kotle byla mimo Suchdol. 

Ke Svobodovi a Hannichovi se přidal další zraněný obránce - Matěj Bodlák. Souboj se Živanicemi nabídl druhou a třetí nejlepší obranu soutěže, gólů ale padalo hodně.

První poločas byl vyrovnaný a šance byly k vidění až v jeho druhé polovině. Z dálky nejdříve natáhl levačkou Nosek, s tvrdou ranou si ale brankář hostů poradil. O chvíli později se stoper Biško dostal až na útočnou polovinu, kde skvělým centrem našel Kacafírka, ten ale bránu netrefil. Ve 41. minutě to byl právě Radek Biško, který otevřel skóre.  Dlouhý Růžičkův nákop trefil hlavou dříve než míč spadl do rukou vyběhnuvšího brankáře Čihaře. Svoji práci Biško dodělal razantním volejem do prázdné brány - 1:0. A do poločasu jsme se radovali dvojnásob. Michálek ve vápně posunul míč na Vančuru, který zpětnou přihrávkou našel Kacafírka. Ten tvrdě vystřelil a odražený míč se dostal k Dastychovi, který dorážkou do odkryté brány zvýšil na 2:0.

Již od první minuty druhé půle bylo jasné, že Suchdol nezaleze a potvrdilo se to už v 50. minutě, kdy z velké dálky napřáhl ke střele Michálek a jeho neskutečná rána přesně do šibenice aspiruje na gól kola, ne-li sezony. A jakoby ho Růžička chtěl napodobit, v 54. minutě si našel přetažený rohový kop a z voleje tvrdou ranou propálil Čihaře, 4:0! Vytouženého bůra se fanoušci dočkali v 61. minutě, kdy centr Béreše důrazně trefil Kacafírek hlavou a zvýšil na 5:0. Hosté se však nevzdali a snížili na 5:1 dalším krásným gólem. Z trestného kopu se Gorol trefil přes zeď přesně k tyči. Víc hosté ale nedokázali a souboj dvou silných obran vyhrál naprosto jednoznačně domácí Suchdol.

 

Suchdol - Živanice 5:1 (2:0)

Branky: 41. Biško,  45. Dastych, 50. Michálek, 54. Růžička, 61. Kacafírek - 73. Gorol

Suchdol: Kubát - Růžička, Biško, Hendrych, Nosek - Béreš (65. Plot), Michálek, Černohlávek, Dastych (46. Kubík) - Kacafírek (66. Jirků), Vančura

 

Napsali o zápase:

Fotbalisté Suchdola rozebrali druhý tým tabulky doslova do posledního šroubku!  / svoboda.info

Suchdol nastřílel Živanicím pět gólů během dvaceti minut a jednoznačně vyhrál / Kutnohorský deník