Horní menu

Olympia v Suchdole vyhrála nejtěsnějším způsobem



Datum konání:
10.10.2015

Jeden z favoritů Divize C, Olympia Hradec Králové, zavítal na suchdolské hřiště při typicky podzimních teplotách. V sestavě hostů jsme mohli nalézt několik exligových hráčů, na druhé straně se musí trenér Truksa prát s několika zraněními. I tak ale v sobotním utkání postavil jedenáctku, která se s hradeckými prala velice statečně.

Do útoku se posunul kapitán Michálek a zařídil první větší rozruch zápasu. Jeho nenápadná střela z třetí minuty skončila na břevně překvapeného brankáře soupeře.  Následovala dlouhá pasáž hry bez divácky atraktivních momentů, tu ale rozsekl gól. Po dlouhém nákopu z vlastní poloviny se najednou zjevil před Kubátem sám Klapka. Zkušený útočník si s šancí poradil a Hradec najednou vedl.

Druhá půle měla podobný průběh - hradečtí si byli vědomi svého vedení, které nechtěli ztratit. Suchdol však přeci jen šanci měl: nadějný protiútok Vančury skončil špatnou přihrávkou na Dastycha. I hosté svoji šanci měli a neproměnili. Podobně jako při gólovém momentu útočník Hradce střílel do odkryté brány, tentokrát ale Suchdol zachránila tyč, která míč odrazila do skrumáže před bránou. Tam se nejlépe zorientovali obránce Suchdola a akce gólem neskončila. Více šancí zápas nenabídl a zápas skončil těsnou výhrou hostů 1:0.

 

Suchdol - Olympia Hradec Králové 0:1 (0:1)

Branky: 26. Klapka

Suchdol: Kubát - Růžička, Biško, Hendrych, Nosek (86. Plot) - Bodlák, Béreš, Černohlávek, Dastych (74. Jirků) - Vančura, Michálek

 

Napsali o zápase: svoboda.info