Horní menu

V Semilech rozhodly branky Béreše a Vančury



Datum konání:
3.10.2015

Na zápas v Semilech se sice autobusem necestovalo, ale i tak dorazilo na útulný stadion zhruba 20 suchdolských fanoušků, kteří dlouhé cesty nelitovali. Viděli totiž premiérové góly Davida Béreše a Jakuba Vančury, které znamenaly výhru 2:0.

Domácí se před zápasem nacházeli na posledním místě tabulky, chtěli se proto ukázat a zabodovat naplno. Suchdol opět postrádal kanonýra Kacafírka, kterému svalové zranění ještě neumožnilo trénovat a hrát na plný výkon. V prvním poločase jasně dominoval Suchdol, první velká šance hned skončila gólem: Střelu Michálka tečoval před brankářem Vančura, 1:0. Hrálo se převážně na polovině Semil a ze střelecké aktivity Suchdola se rodily šance. Nejdřív domácí tým zachránila tyč po Černohlávkově střele. Pár minut nato se ale po standardní situaci míč odrazil k Bérešovi, který přesnou trefou k tyči nedal brankářovi šanci.

Semily o poločase přeskupily řady a ofenzivnější hra domácích, kteří se stavem něco museli udělat, obrátila role. Suchdol bránil trpělivě a mnoho šancí k vidění nebylo, a když už, byl na místě výtečný Kubát, který v den zápasu slavil 18. narozeniny. Obraz hry se změnil po druhé žluté, tedy červené kartě Kubíka. I Suchdol tak musel změnit způsob hry, útoků Suchdola ale překvapivě neubylo.  Několik rychlých protiútoků nebylo správně vyřešeno a domácí tak ještě mohli pomýšlet na zkorigování stavu. Tu největší šanci nevyužili: v 88. minutě po přihrávce přes vápno trefil domácí hráč jen tyč odkryté suchdolské brány.

 

Semily - Suchdol 0:2 (0:2)

15. Vančura, 38. Béreš

Suchdol: Kubát - Bodlák, Biško, Hendrych, Nosek - Dastych (88. Hannich), Černohlávek, Michálek (90. Růžička), Béreš (80. Plot) - Vančura (85. Jirků) - Kubík

 

Fotogalerie

Napsali o zápase: svoboda.info
  Kutnohorský deník
  SK Semily