Horní menu

Áčko doma zabralo a Vysoké Mýto porazilo 3:0



Datum konání:
26.9.2015

Suchdol v týdnu dotáhl hostování zkušeného stopera Miroslava Hendrycha, který se hned postavil do základní sestavy vedle Radka Biška a jeho zkušenosti byly v zápase znát.

Oproti minulému utkání bylo k vidění mnoho: během první půle se několikrát musel ukázat brankář Kubát, na druhé straně hosty zachránila tyč, když ve 34. minutě rozehrávku rohového kopu nikdo netečoval. Tyč ovšem míč nasměrovala od brány do pole. Pět minut před půlí ale Suchdol skóroval. Po kolmé přihrávce Vančury z poloviny hřiště pálil Michálek z první levou a míč zapadl do sítě.

Druhá půle začala podobně tak, jak skončila. Na 2:0 zvýšil Kubík poté co mu nejprve byla blokována střela pravou, dostal se k odraženému míči a jeho následná střela levou nekompromisně zapadla do šibenice branky. Od té doby se Suchdol mírně zatáhl, hráči Vysokého Mýta si byli vědomi toho, že něco se stavem musí dělat. První příležitost ale skončila na tyči branky Kubáta. Při další příležitosti právě Kubát předvedl zákrok zápasu: střelu Kopřivy skvěle vytáhl mimo bránu. Pomyslný hřebíček zatloukl opět Jirka Kubík: po napadání se dostal k míči a v cestě mu stál již jen brankář. Jeho "řemen"  byl nechytatelný a Suchdol v 86. minutě upravil skóre na konečných 3:0.

 

Suchdol - Vysoké Mýto 3:0 (1:0)

39. Michálek (as. Vančura), 48. a 56. Kubík

Suchdol: Kubík - Bodlák, Biško, Hendrych, Nosek - Dastych, Černohlávek, Béreš, Michálek - Vančura, Kubík

 

Napsali o zápase: svoboda.info
  Kutnohorský deník