Horní menu

Turnov zápas bez šancí rozhodl dvěma proměněnými penaltami



Datum konání:
20.9.2015

Svalová zranění ochromila základní sestavu: kanonýr Kacafírek přijel do Turnova již zraněný, středopolař Černohlávek se zranil při rozcvičce. K tomu přidejme již předtím nemohoucí obránce Svobodu a Růžičku a sobotní svatbu Jakuba Vančury. Ke střídání tak byl připraven jen Jakub Karban.

Zápas samotný příliš fotbalové krásy nenabídl. Prvním vzrušením byl až moment ve 38. minutě: Papoušek ve vápně trefil ruku bránícího Biška a sám exligový hráč Liberce penaltu proměnil.

Ihned po poločasové přestávce mohlo být veseleji, po obdobném zákroku byla penalta v 47. minutě odpískána i pro Suchdol. Kubík ale neuspěl a dorážející Plot bránu netrefil.

Mohlo se zdát, že bude mít druhá půle atraktivnější průběh, ale pěkných akcí bylo opět pramálo. Šance na bodový zisk utnul po rychlém domácím protiútoku faul Hannicha na hranici vápna. Rozhodčí odpískal již třetí pokutový kop v zápase a Hannich navíc uviděl kartonek červené barvy. Kubát sice směr kopu odhadl, míč vyrazil před sebe ale na dorážku byl krátký a Turnov vedl 2:0. Suchdol bez možnosti střídání a v 10 lidech stav nezkorigoval a podruhé v řadě prohrál.

 

Pěnčín-Turnov - Suchdol 2:0 (1:0)

38. z pen a 75. Papoušek

Suchdol: Kubát - Bodlák, Biško, Nosek, Hannich /74. ČK/ - Béreš, Jirků, Michálek, Dastych - Plot, Kubík