Horní menu

Suchdol vs. Čáslav B a Sázava



Datum konání:
20.9.2015

V neděli 20.9. 2015 se na suchdolském hřísti uskutečníl další mistrovský turnaj mladší přípravky. Tentokrát jsme hostili dva silnější soupeře, Čáslav B a Sázavu. Tyto dva týmy hráli nejprve proti sobě a Čáslav zvítězila těsně 9:8. Ze hry bylo patrné, že oba soupeři jsou velmi kvalitní. První utkání jsme nastoupili proti Sázavě a již po prvních minutách bylo jasné, že naši chtějí hrát a bojovat. Do poločasu jsme soupeři nastříleli 8 gólů a tudíž si z přehledem zahrál naplno i zbytek nominovaného týmu. Další utkání proti Čáslavi se ukázalo jako jednoduché, a to především díky bojovnosti našich hráčů a díky chuti vyhrát. Díky ochotě soupeřů se v rámci mistrovského utkání usutečnila i přátelská utkání, čímž si zahrál opravdu každý hráč. Dnes bylo opravdu vidět zlepšení všech hráčů a chuť hrát. Myslím, že se všichni těší na další utkání. I zde zkusíme uspořádat přátelská utkání, aby si mohli zahrát všichni. Na jarní sezonu připravujeme opět dva týmy mladší přípravky a tudíž budou hrát všichni.

Příští týden bude prověrkou našich schopností, neboť nastoupíme proti dvoum nejsilnějším týmům, proti Bílému Podolí a Uhlířským Janovicím.

 

Sestava: 

v brance: Lukáš Král, 1/2 Filip Langr

v poli: Lukáš Král, Lukáš Lhotka, Mariánnka Pšaidlová, Zuzka Hýblová, Rosťa Loužil, Filip Langr, Tomáš Loužil, Štěpán Šibrava, Philip Collings, Štěpán Petrus, Filip Šibrava, Daniel Lovětínský, Štěpán Viktora, Jan Jaroš

 

 Foto