Horní menu

Další suchdolská prohra na penalty



Datum konání:
5.9.2015

Sobotní dlouhý výlet do Nového Boru: I po pátém kole je Suchdol neporažen, potřetí však prohrál na penalty.

První poločas vyhrál na šance jasně Suchdol, ani jedna šance ale gólem neskončila. Před brankou se postupně ocitl Kacafírek, který nedosáhl na přihrávku Vančury, poté si role obrátili, ale Vančura domácího gólmana neprostřelil. Ani Michálek a Černohlávek zařízení netrefili. Domácí zahrozili jedinkrát – závar před bránou jsme se štěstím přežili.

Druhá půle začala naopak. Tlak domácích nabídl dvě nastřelené tyče na které navázal penaltový faul Hannicha. Domácí proměnili a na řadě byl Suchdol. Hra se vyrovnala a hrálo se mezi vápny. Deset minut před koncem Dastych využil nedorozumění mezi obráncem a brankářem a jednoduše vyrovnal. Zápas opět skončil remízou.

V nich byl úspěšný Kubík, Kacafírek i Vančura. Ve čtvrté sérii však Michálkovu střelu doleva brankář chytil a domácí si hned dalším pokusem pojistili bod navíc.

Zápas probíhal ve vynikající atmosféře, kterou vytvořili fanoušci z obou táborů. Náš kotel měl konečně adekvátní konkurenci. Palec nahoru všem aktivním fanouškům.

 

Nový Bor - Suchdol 1:1 (0:0), 5:3 np

54. z penalty Broschinský - 80. Dastych 

Suchdol: Kubát - Bodlák, Biško, Nosek, Hannich - Béreš (69. Plot), Černohlávek (63. Kubík), Jirků (63. Dastych), Michálek - Vančura - Kacafírek

 

fotogalerie

Napsali o zápase: svoboda.info
  Českolipský deník
  Kutnohorský deník
  FC Nový Bor