Horní menu

Doma poprvé za tři body



Datum konání:
29.8.2015

Poslední prázdninový víkend byl pro fotbal jako stvořený - slunečná a teplá sobota přilákala na suchdolské hřiště přes 190 diváků a ti viděli první domácí divizní výhru.

Dvůr Králové nad Labem se před zápasem krčil s dvěmi body na konci tabulky a Suchdol byl nažhavený po dvou prohrách na penalty. Po úvodní výhře chtěl konečně bodovat naplno a také to dokazoval v první půli. Hosté se téměř k ničemu nedostali a ke gólu byl několikrát blízko Suchdol. První vážnou šance neproměnil Michálek. Hlavičku z malého vápna po přetaženém míči skvěle zlikvidoval brankář Vaníček. To však neplatilo v případě Kacafírkova pokusu. Na Plotův centr si naběhl na přední tyč a svým důrazem nedal obraně ani brankářovi šanci, 1:0. 

Dvorští samozřejmě chtěli po poločase rychle změnit průběh utkání a to se jim povedlo. Už po třech minutách druhé půle využili rychle rozehranou standardní situaci. Po kolmici a kličce na Kubáta dával do prázdné Hruška. Domácí se však dalšího penaltového rozstřelu po remíze bát nemuseli, za deset minut totiž vrátil vedení opět Kacafírek. Po krásném centru Michálka trefil míč ideálně a ten spadl do šibenice brány, brrankář i přes veškerou snahu na míč nedosáhl. Ke konci se tak hrál rychlý fotbal nahoru dolu. Hosté se k naší bráně nedostali, stejně tak ale i na druhé straně, kde únikům chybělo kvalitní zakončení nebo předfinální přihrávka.

 

Suchdol - Dvůr Králové 2:1 (1:0)

15. a 58. Kacafírek - 48. Hruška

Suchdol: Kubát - Bodlák, Růžička, Biško, Nosek - Béreš (80. Dastych), Černohlávek, Vančura (68. Hannich), Michálek - Plot (84. Jirků), Kacafírek (82. Kubík)

 

Fotogalerie

Napsali o zápase: svoboda.info
  Kutnohorský deník