Horní menu

Infarktový závěr, podruhé však poraženi na penalty



Datum konání:
23.8.2015

Ideální počasí, kvalitní podpora ze strany fanoušků Suchdola a neskutečných 30 minut druhého poločasu. Po remíze 2:2 se rozhodovalo na penalty a dva body si ukořistili domácí.

Prvních dvacet minut drželi míč domácí, kteří se i přes úspěšné bránění Suchdola několikrát k bráně dostali. Po signálu zůstal na penaltě osamocený domácí útočník, ale jen nepřesnost střely z první nás zachránila od inkasovaného gólu. Na druhé straně dělal problém domácím rychlý přechod do útoku, Kacafírka však několikrát zastavil odpískaný offside. 

Druhý poločas hrál lépe Suchdol, branky ovšem padaly na obou stranách. Nikdo nemohl tušit, jakým způsobem. První gól vstřelili domácí z penalty. „Byla to moje chyba, měl jsem ho ustát,“ bere vinu na sebe brankář Kubát. Gól padl po převaze Suchdola, o to větší šok byla krásná trefa do šibenice naší branky pár minut na to - 2:0. K tomu zranění Noska a Svobody. Nikdo v tu chvíli nevěřil v jediný bod. Jenže v 81. minutě vykřesal naději Kubík, z rohového kopu dorazil odražený míč po střele Růžičky, 2:1. No a Kubíkovo střídání se opravdu povedlo, v 89. minutě prostřelil brankáře na přední tyči po přihrávce Dastycha a euforie z vyrovnání neměla hranic. Konec? Ne. Rozhodčí nastavuje jednu minutu, domácí hráč padá v našem vápně a rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltu. O správnosti výroku by se mohly vést diskuze. Ty však utíná Kubát skvělým zákrokem, penaltu chytá! Je jasné, že Suchdol bude opět kopat penalty. 

Ovšem hned tu první za Suchdol Kubík nedává, domácí ale v poslední páté sérii opět zaskočí Kubát, pokračuje se tak šestou a sedmou sérií. Domácí proměňují, Hannich míří v sedmé sérii vedle a druhý bod tak zůstává v Trutnově.

 

Trutnov - Suchdol 2:2 (0:0), 6:5 np

 64. z penalty Petr Holubec, 72. Tauchmann - 81. (as. Růžička) a 89. (as. Dastych) Kubík

Suchdol: Kubík - Bodlák, Biško, Svoboda (80. Růžička), Nosek (56. Hannich) - Béreš, Černohlávek (68. Plot), Jirků (74. Dastych), Michálek - Vančura - Kacafírek (77. Kubík)

Fotogalerie

Napsali o zápase: svoboda.info
  MFK Trutnov