Horní menu

Přípravné utkání ve Vrdech



Datum konání:
23.8.2015

Vrdy - Suchdol 2:1 (1:1)
Branka Suchdola: Laštovka David

V prvním přípravném utkání na novou sezonu, odjel náš tým starších žáků, na velké hřiště do Vrdů. V neúplné sestavě dostaly příležitost někteří přípravkáři. 
V prvním poločase se hra odehrávala mezi vápny a šance přicházely po střelách z dálky. První, kdo se gólově prosadil, byl náš tým po akci Šibravy a zakončujícího Pekaře, ale gólovou radost zkazil praporek pomezního rozhodčího. Domácí se dostávali do šancí proti zformované obraně jen zřídka a hlavně po střelách ze střední vzdálenosti. Proti jedné ze střel se vyznamenala brankařka Davídková. Do vedení nás dostala akce po ose Langmajer, Králík M., a zakončující Laštovka. Na úplný závěr prvního poločasu a po chybě obrany se ke střele dostal zpoza vápna hostující útočník a srovnal skóre pěknou střelou k tyči. 
Druhý poločas se odehrával v herní převaze hráčů Vrdů a Suchdol spoléhal spíše na brejky. Šance byly na obou stranách a o osudu utkání rozhodl svou druhou brankou útočník domácích, který se trefil pěknou střelou pod břevno z dvaceti metrů. 

Sestava Suchdola: Davídková, Králík D., Hampl, Gallistl, Čižinská, Novotný, Laštovka, Tomášková, Langmajer, Šibrava, Pekař, Králík M., Karásek