Horní menu

V penaltovém rozstřelu byla úspěšná Admira



Datum konání:
15.8.2015

Po dlouhé době skvělá vysoká návštěva, slunečné počasí, jediné co chybělo, byly góly. Po bezbrankové remíze se penalty více povedly hostům a ti odjeli ze Suchdola s bodem navíc.

Trenér Truksa nechal úvodní sestavu naprosto stejnou, jako v prvním kole v Jablonci nad Jizerou a vše vypadalo nadějně. V první dvacetiminutovce se hrálo především na polovině Admiry, ale největší šanci Černohlávka vychytal brankář Pellegrini. Následně se začínali ukazovat i hosté a hra se začala vyrovnávat.

Všichni tak tušili, že zápas pravděpodobně rozhodně jediná branka. Ve druhém poločase ale nepadl jediný gól: hosté byli několikrát nebezpeční již ve vápně a na druhé straně v poslední minutě úřadoval opět Pellegrini, který Vančurův trestný kop skvěle vyrazil. 

Po bezbrankové remíze tak následovaly penalty, které se v Suchdole kopaly vůbec poprvé. Ty byly ukončeny již ve čtvrté sérii, hosté proměnili všechny čtyři pokusy, zato Suchdolští byli dvakrát neúspěšní. Dva body si odvezli hosté, Suchdol bere bod.

penalty proměnili: Kacafírek, Vančura

Kubát - Bodlák, Svoboda, Nosek, Kubík (73. Biško) - Bereš, Michálek, Černohlávek (46. Plot), Hannich (80. Dastych) - Vančura - Kacafírek

 

Napsali o utkání:  Admira Praha
  svoboda.info
  Kutnohorský deník