Horní menu

Kouřim vs. Suchdol "B" 5:4 (0:3)



Datum konání:
9.8.2015

Do utkání suchdolké béčko nastupovalo s určitým respektem,ale už brzy po úvodním hvizdu mohl náš tým dostat do vedení Procházka,ale prováhal zakončení.Poté se šance střídali na obu stranách,kdy za suchdolské mohl skórovat dvakrát Laštovka a nebo Pacák.Domácí naráželi na dobrou obranu  a v prvním poločase výborného Hebra v brance .O otevření skóre se postaral z pokutového kopu Volný.Posledních deset minut prvního poločasu byl v réžii suchdolského béčka a po pěkných akcích a souhře navýšil skóre do poločasové přestávky dvakrát Laštovka.

Jenže úvodních dvacet minut druhé půle ,kdy béčko provedlo změny v sestavě a než se rozkoukalo,tak soupeř udeřil pětkrát.Mužstvo propadalo zejména v obraně a nutno říci,že při domácích stálo i kus štěstí.Ve zbývajícím čase se hra vyrovnala ,ale snížení přišlo až díky Čižinskému z penalty za faul na Novotného.V závěrečném náporu se už i přes šance nepodařilo vyrovnat.

Sestava Suchdola "B":Hebr-Linhart,Volný,Chlad,Langr,Procházka,Čižinský,Bášti,Jakubů,Pacák,Laštovka a střídali do druhé půle Novotný,Král,Dolejš.

Střelci    Suchdola "B": Laštovka 2,Volný a Čižinský z p.k..                                                                 S