Horní menu

Výhra v derby



Datum konání:
4.6.2016

V závěrečném 14. kole jsme zavítali na hřiště sousedních Červených Peček . Od začátku zápasu jsme domácí tým uzamkli na jeho polovině, ale vinou nepřesných přihrávek a nedůrazem ve finální části se nedařilo skórovat .

Až ve 21. minutě dorazil vyraženou střelu domácím brankářem Dan Šibrava. Domácí zahrozili ojedinělým brejkem a z následného trestného kopu nastřelili břevno.

Do druhého poločasu (po „důraznější“ poločasové domluvě) vstoupilo naše mužstvo ve velkém stylu a po sebevědomém výkonu korunovaným pěknými góly zvítězilo 5:0 a to ještě další šance zůstaly nevyužity.

 

Tímto zápasem uzavřelo naše mužstvo starších žáků sezónu 2015/2016 okresního přeboru starších žáku skupina B.

Obsadili jsme 2. místo s 35 body a skóre 123:6. Ve většině zápasů naše mužstvo dominovalo a předvedeným výkonem potěšili své fanoušky. O to více mrzí dvě nezvládnuté utkání, na podzim v Krakovanech (neproměněné šance včetně dvou pokutových kopů) a na jaře na půdě Štítarského SK, který byl přímým soubojem o první místo.

 

V příštím ročníku čeká naše žáky větší generační výměna, končí hráči ročníku 2001, kteří přechází do družstva dorostu (obnoven po několika letech), ale mužstvo bude doplněno hráči z mladších žáků a starší přípravky, kteří hráli špičku ve svých kategoriích.

 

Červené Pečky - Suchdol 0:5 (0:1)

Branky: 21. Dan Šibrava, 43. a 58. Páťa Langmajer, 52. Tomáš Pekař, 66. David Laštovka

Sestava Suchdola: Sofie Davídková - Mája Čižinská, Niki Tomášková, Jirka Hampl, Tomáš Pekař, David Tůma, David Laštovka, Páťa Langmajer Dan Šibrava, Tomáš Tůma, Tomáš Gallistl, Kuba Mareš