Horní menu

I v jarním utkání rozhodl zápas s Letohradem několikaminutový kolaps



Datum konání:
4.6.2016

Předposlední zápas sezony A tým nezvládl. Proti soupeři, se kterým na podzim prohrál 3:1 po špatném prvním poločase, se Suchdol ujal vedení. Bohužel dvouminutovka z druhého poločasu celé dění změnila a hosté skóre otočili. I přes několik vyložených šanci se ale Suchdolu druhou branku vstřelit nepovedlo.

V prvním poločase Suchdolu vycházely kombinace a hned z první šance zápasu padl krásný gól. Na levé straně posunul Bora míč na sprintujícího Hannicha, který poslal ostrý centr do vápna. Ten si našel Dastych a z první uklidil míč do brány - 1:0. Do velké šance se po rohu v 25. minutě dostal Michálek, jeho střelu pod břevno ale brankář s velkým štěstím vytáhl.

Ve druhém poločase si první šanci připsal opět Suchdol. A opět v tom měl prsty Dastych, který se dostal k dorážce z rohového kopu. Houšť těl ale neprostřelil a střela byla odražena doslova na brankové čáře. Při této situaci se zranil Michálek, který se přidal ke Kubíkovi, Vančurovi a Hendrychovi, ti do zápasu ani nezasáhli. Iniciativu postupně přebral Letohrad, který měnil skóre bohužel pro domácí až moc rychle. Během dvou minut totiž vstřelili dva góly a role si týmy vyměnily. Nejdříve v 77. minutě vyrovnal Čada a o dvě minuty později z podobné pozice dokonal obrat Kabourek. Suchdolu se začal krátit čas, i tak si ke konci zápasu vytvořil mohutný tlak. V 88. minutě si na rohový kop naběhl i brankář Kubát, k zakončení se dostal Hannich a Svoboda. Jenže ani jeden se ve vápně neprosadili, když Letohrad doslova zabetonoval prostor před nimi.

 

Suchdol - Letohrad 1:2 (1:0)

Branky: 15. Dastych - 77. Čada, 79. Kabourek

Suchdol: Kubát - Bodlák, Růžička, Biško, Svoboda - Nosek - Dastych, Bora, Michálek (57. Langr), Hannich - Rybařík

 

Fotogalerie


 

Napsali o zápase:

Suchdolští ve druhé půli vypadli na dvě minuty z role a s Letohradem prohráli / svoboda.info