Horní menu

Suchdol na Olympii nestačil, prohrál 2:0



Datum konání:
14.5.2016

Velice těžký úkol čekal na náš A tým. Netradičně již v sobotu dopoledne se odehrál zápas na půdě vedoucího celku - Olympie Hradec Králové. Ti ve dvanácti předešlých domácích zápasech nepoznali, co je to porážka. 

Po celý zápas drželi míč více domácí, suchdolští však prokázali nadměrnou bojovnost a dokázali tak potlačit hradecké útoky. Přeci jenom se ale domácí ujali vedení - do vápna domácí vrátili přetažený míč, o který sváděl souboj David Dastych. Ten bohužel fauloval a domácí měli výhodu pokutového kopu, kterou využili - 1:0. Následně měla Olympia několik závarů na malém vápně, do branky ale míč nedotlačili.

Ve druhé půli byla situace obdobná, kdy Hradec držel míč a Suchdol podnikal rychlé protiútoky. Za stavu 1:0 měl Suchdol během pár minut dvě slibné šance, jenže ani jedna gólem neskončila. Nejprve si na levačku přichystal míč Michálek, jeho tečovaná střela ale k tyči nezapadla. Do druhé velké šance se dostal Růžička, jeho hlavička z malého vápna ale nebyla přesná. V 81. minutě domácí zvýšili na 2:0, po standartní situaci zůstal na malém vápně sám domácí hráč, kterého ještě výborně vychytal brankář Kubát. Na dorážku Krejčíka, který byl taktéž úplně sám, byl ale krátký.

Olympia HK - Suchdol 2:0 (1:0)

Sestava: Kubát - Růžička, Biško, Hendrych, Svoboda - Bora - Bodlák, Michálek, Vančura (90. Malík), Dastych (81. Kubík) - Rybařík (62. Hannich)

 

Fotogalerie


 

 

Napsali o zápase: 

Hradecká Olympia potvrdila roli favorita a Suchdol porazila 2:0 / svoboda.info