Horní menu

A tým vyhrál venku naplno po půl roce



Datum konání:
17.4.2016

V Jaroměři se Suchdol ukázal v nové sestavě: na lavičce zůstali oba útočnící, Kubík s Rybaříkem, a v základu se objevila gólová kometa zimní přípravy, Jan Hannich. S ním se do útoku postavil Tomáš Michálek.

A tým chtěl Jaroměři oplatit podzimní utkání, v němž nečekaně prohrál. Suchdol tak na soupeře vlétl, v průběhu zápasu se jako první dostával k míčům a vyhrával souboje. Ve 14. minutě se suchdolští dostali do vedení. Michálek našel ve vápně Vančuru, ten se kolem svého obránce otočil a bombou k tyči otevřel skóre. Suchdol nadále okupoval útočnou polovinu a soupeře k ničemu nepouštěl. V obrovské šanci se ocitl po rohovém kopu Svoboda, ale branku z malého vápna přestřelil. Góly tak padaly až ve druhé půli.

To se obraz hry změnil a Jaroměř se také dostala do hry. V 51. minutě se do protiútoku dostal Vančura s Bodlákem, který po přihrávce prvního se štěstím prostřeřlil brankáře Schejbala. O pár minut později bylo sníženo, kdy domácí využili zaváhání brankáře Malíka a stopera Biška při rozehrávce. Nutno podotknout, že byla tato situace co se týče offsidu velice sporná. To ale nemuselo Suchdol mrzet, jelikož se v 68. minutě kopal pokutový kop po faulu na Michálka. Vančura proměnil a Suchdol vedl znovu o dva góly. Za dvě minuty byl rozdíl třígólový - Bodlák využil špatné vyběhnutí Schejbala a technickou ranou do šibenici brankáře skvěle obstřelil. Bylo rozhodnuto, na suchdolském vítězství nic nezměnil gól domácích v 90. minutě zápasu, který jen zmírnil domácí prohru.

Jaroměř - Suchdol 2:4 (0:1)

Branky: 54. Častvaj, 90. Matějka - 14. a 68. (pen) Vančura, 51. a 70. Bodlák

Suchdol: Malík - Svoboda, Hendrych, Biško, Nosek - Bodlák, Vančura, Bora, Dastych (72. Rybařík) - Michálek (82. Růžička) - Hannich (77. Kubík)

 


 

Fotogalerie

Napsali o zápase:

Suchdol oplatil Jaroměři podzimní zápas a z jeho hřiště přivezl všechny body / svoboda.info

Áčko dlouho bojovalo o body, nakonec však odešlo poraženo / fotbaljaromer.cz

Radim Truksa přiznal: Potřebovali jsme vyhrát za tři body / Kutnohorský deník