Horní menu

Z boje s Novým Borem Suchdol vytěžil jen bod



Datum konání:
9.4.2016

Zápas s Novým Borem uzavřel druhou třetinu soutěže a ve vyrovnané tabulce se bojovalo o každý bod i v domácím zápase proti Novému Boru. Nepříznivé deštivé počasí mnohé odradilo a tak se přišlo na zápas podívat jen sto nejvěrnějších. Ti se radovat z branky domácích nemohli a to ani po třech penaltových sériích. Suchdol totiž po bezbrankové plichtě prohrál na penalty 0:3.

Hosté z důvodu poruchy autobusu přijeli později a hrozila tak dokonce kontumace zápasu. Nový Bor nakonec v čele s matadorem Tomášem Janů přijel a zápas mohl začít. Hned v první minutě se Suchdol dostal do největších šancí zápasu. Nejdříve se ke střele za vápnem dostal Bodlák a soupeř jeho střelu tečoval těsně vedle branky. Po následném rohu z první napřáhl Růžička a branku minul o decimetry. Nový Bor se po této úvodní minutě probral a hra byla naprosto vyrovnaná. Do šance se dostal po krásné akci Vančury Michálek, který chtěl jeho polovysoký centr z první napálit do sítě, ale míč nakonec vůbec netrefil.

Druhá půle začala naprosto stejně jako ta první. V obrovské šanci se ve vápně objevil Bodlák, ten ale sám proti brankáři branku přestřelil. Nabuzení domácí hráči soupeře tlačili, ale bez výsledku. I přes několik standartních situací a závarů ve vápně se branku vstřelit nepodařilo. Hosté tak z minima vytěžili maximum - bez žádné větší šance měli jistotu minimálně bodu.

Penalty měl Suchdol na jaře stoprocentní, tentokrát se ale ukázal brankář Nového Boru - Klouda. Ten dokázal chytit všechny tři suchdolské pokusy - Radka Biška, Tomáše Michálka i Jakuba Vančury. A protože hosté všechny své penalty proměnily, bylo jasné, že se Suchdol musí smířit jen s jedním bodem.

Suchdol - Nový Bor 0:0, 0:3 np

Suchdol: Malík - Růžička, Hendrych, Biško, Nosek - Bodlák (83. Dastych), Vančura, Bora (71. Hannich), Michálek - Rybařík, Kubík (71. Svoboda)

 

Fotogalerie


 

 

Napsali o zápase:

Suchdol v sobotu gól nedal, ani v penaltovém rozstřelu! / svoboda.info

V Suchdole branky nepadaly. Domácí nedali gól ani v penaltovém rozstřelu / Kutnohorský deník

Muži A:  Sokol DRUŽBA SUCHDOL- FC NOVÝ BOR – 0:0np.0:1 / fcnovybor.cz