Horní menu

Suchdol v generálce porazil Benátky jasně 4:0



Datum konání:
5.3.2016

Poslední přípravný zápas před jarní částí sezony Divize C odehrál Suchdol na přírodní trávě v Předměřicích. Soupeřem byl tým Benátek nad Jizerou, který okupuje střed České Fotbalové Ligy. Zápas se po dohodě klubů hrál za zavřenými dveřmi.

Ihned první šance zápasu skončila brankou. V deváté minutě se k míči dostal Vašut, který mířil sám na brankáře. Chytře před ním přihrál na zcela volného Vančuru a ten prázdnou branku neminul. O pět minut později mohl zvýšit Kubík, ale jeho rána z hranice vápna gólem neskončila. Dvě minuty na to Hendrych využil svůj důraz a po rohovém kopu zvýšil na 2:0. Ve 25. minutě se poprvé v zápase výrazně ukázal brankář Malík, který chytá velkou šanci Benátek. Již na 3:0 mohl Suchdol zvýšit vedení ve 40. minutě. Protiútok 4 na 2 ovšem nevyšel, míč se dostal ke Kubíkovi a ten pod tlakem ani nestihl vystřelit na bránu.

Ve druhém poločase se nejdříve ve třech šancích ukázal Rybařík. V 49. minutě zvyšuje na 3:0 po krásné akci Suchdola. Poté se ukázal o tři minuty později, kdy zvýšil na 4:0: kuriózně a zároveň nešťastně Dastych na brankové čáře benátské branky zastavil jasný gól Suchdola. Akce ale pokračovala a na Vančurův centr si naběhl Rybařík a se zakončením si poradil. A Rybařík potřetí: jeho samostatný únik  gólem neskončil a svůj první zápas za suchdolský dres zakončil s bilancí dvou gólů. 

Tým Benátek ožil a měl několik vyložených šancí, které úspěšné nebyly. Skvělému Malíkovi dvakrát pomohlo břevno a zdálo se, že Benátkám nebylo souzeno v zápase gól vstřelit. Ani na druhé straně se už skóre neměnilo, i když se mohl náskok navýšit hned dvakrát. Samostatný únik neproměnil Vančura. Jeho střela nedoputovala do brány a Bodlák z dorážky trefil jen tyč. Neprosadil se ani Kubík, který při úniku nevystřelil, místo toho poslal míč za sebe, čímž chtěl vyzvat spoluhráče z druhé vlny ke skórování. Jenže ti byli na míle daleko.

Generálka s Benátkami zakončila zimní přípravu A týmu. V šesti zápasech Suchdol vyhrál 4x, jednou remizoval a jednou prohrál. Nejlepším střelcem přípravy byl Tomáš Michálek se čtyřmi brankami. Příští týden začíná jarní část Divize C, první utkání odehrajeme doma s Jabloncem nad Jizerou od 14:30. 

Zranění jsou stále Kubát a Béreš, nemocný je Růžička a ze zápasu se omluvil Bora a Karban.

 

Benátky n. J. - Suchdol 0:4 (0:2)

Branky: 9. Vančura, 16. Hendrych, 49. a 52. Rybařík

 

Suchdol 1. pol.: Malík - Bodlák, Biško, Hendrych, Nosek - Rybařík, Vančura, Michálek, Hannich - Kubík, Vašut

Suchdol 2. pol.: Malík - Svoboda, Biško, Hendrych, Nosek - Bodlák, Vančura, Michálek, Dastych - Vašut (67. Kubík), Rybařík (67. Hannich)

 

 

Fotogalerie

 

Napsali o zápase:

V generálce Suchdol představil nové hráče, pro jaro může počítat i s Hannichem / svoboda.info