Horní menu

Triumf na turnaji OFS v Kutné Hoře



Datum konání:
28.11.2015

Skvělého úspěchu dosáhla naše starší přípravka na turnaji pořádaném okresním fotbalovým svazem v hale BIOS v Kutné Hoře. V konkurenci dalších sedmi okresních týmů dokázala triumfovat a vybojovala zlaté medaile pro vítěze.

Počátek turnaje provázely mírné zmatky, když se dostavilo osm místo původně avizovaných sedmi družstev. Systém hry kždý s každým byl zrušen a družstva byla rozdělena do dvou čtyřčlených skupin. Suchdolský tým se ocitl ve skupině B spolu s Kutnou Horou A, Čáslaví B a Zručí. Náš tým na úvod porazil 1:0 Zruč a poté stejným výsledkem i áčko Kutné Hory. Ve svém posledním zápase ve skupině zvítězil náš tým nad Čáslaví B 4:2 a s plným bodovým ziskem postoupil do semifinále z prvního místa. Druhým semifinalistou ze skupiny B byla Kutná Hora A. Ze skupiny A postoupila do boje o medaile Čáslav A a Uhlířské Janovice. Janovičtí, kteří jen díky horšímu skóre postoupili z druhého místa, byli semifinálovým soupeřem našich. Ve vyrovnaném a bojovném zápase za celých 18 minut gól nepadl a postupu do finále tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch prokázal pevnější nervy suchdolský tým a mohl slavit postup do boje o zlato. Finálovým soupeřem se stal po jasné výhře nad Kutnou Horou favorit turnaje - celek Čáslavi A. Náš tým začal proti silnému soupeři nebojácně a dokázal hned v úvodu dvakrát skórovat. Čáslav se snažila o korekci výsledku, ale narážela na nepropustnou suchdolskou obranu. Další dva slepené góly v čáslavské síti cca pět minut před koncem pak už jen znamenaly definitivní potvrzení suchdolského triumfu. Suchdol ve finále zvítězil jednoznačně 4:0 a ovládl tak zcela po zásluze toto halové mistrovství okresu. K poháru a zlatým medailím přidal ještě Martin Králík individuální cenu pro nejlepšího střelce turnaje za 8 vstřelených branek. Jemu i celému týmu patří velká gratulace a díky za skvělou reprezentaci Suchdola.

Zápasy Suchdola ve skupině (hráno 1x14 minut) :

Suchdol - Zruč n.S.  1:0

Branky : Martin Králík 1x

Suchdol - Kutná Hora A  1:0

Branky : Ondra Karásek 1x

Suchdol - Čáslav B  4:2

Branky : Martin Králík 3x, Štěpán Šibrava 1x

 

Semifinále (hráno 1x18 minut):

Suchdol - U.Janovice  0:0 - 3:2 na penalty

Penalty proměnili : Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Niki Kolčák

 

Finále (hráno 1x18 minut) :

Suchdol - Čáslav A  4:0

Branky : Martin Králík 4x

 

Turnajové asistence : O.Karásek 3, M.Králík 2, Š.Šibrava 2, N.Kolčák 2, D.Laštovka 1

 

Sestava Suchdola :

v brance : Sofie Davídková

v poli : Dominik Laštovka, Vojta Hýbl, Niki Kolčák, Martin Králík, Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Šimon Vančura

 

fotogalerie zde...


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů