Horní menu

V Ústí nad Orlicí rozhodl jediný gól



Datum konání:
14.11.2015

Nezvykle vlakem cestoval tým na zápas do Ústí nad Orlicí, poslední podzimní utkání Divize C. Před zápasem tým absolvoval procházku z nádraží na fotbalové hřiště, stejně tak i 15 fanoušků. Ti očekávali souboj dvou vyrovnaných týmů.

Zápas začal velmi zajímavě, už ve druhé minutě domácí nastřelili břevno Kubátovy brány. O deset minut později bylo na břevna srovnáno. Michálek, který se v týdnu pral s nemocí, vyslal na domácí bránu krásnou střelu. Ta se odrazila od břevna těsně před čáru a z gólu se tak Suchdol radovat nemohl. To bylo ale co se týče šancí na dlouho vše. Pozornost tak spíše upoutávali domácí fanoušci, kteří i přes snahu pořadatelů odpalovali různé pyrotechnické hračky.

Ve druhé půli jsme se branky dočkali, bohužel šli do vedení domácí. Po standartní situaci se k míči na malém vápně dostal Nágl. Jeho hlavička zblízka nakonec celé utkání rozhodla. Domácí žádnou další šanci nevyužili. Suchdol se k bráně Ústí nedostal téměř vůbec. I přesto na konci utkání suchdolští vycítili šanci, rozhodčí však odpískal konec utkání přesně v 90. minutě, i když ve druhé půli bylo uděleno 6 žlutých karet, 7x se střídalo a padla jedna branka.

Ústí nad Orlicí - Suchdol 1:0 (0:0)

Branka: 53. Nágl

Suchdol: Kubát - Bodlák, Biško, Hendrych, Nosek - Béreš (61. Růžička), Vančura, Jirků (68. Černohlávek), Michálek - Kubík (78. Plot), Kacafírek

 

Napsali o zápase:

Suchdolští vyrazili k zápasu vlakem, na zpáteční cestu si žádné body nepřibalili / svoboda.info

15. KOLO DIVIZE C / fotbal-ustinadorlici.cz