Horní menu

A tým jasně přehrál Litol



Datum konání:
7.11.2015

Poslední domácí zápas v historicky první divizní sezoně má za sebou A tým. Do Suchdola přijel tým z Litole. Zápas se dal očekávat jednoznačný, vzpomeňme si ale na domácí prohru s Jaroměří. Diváci tak čekali, jak si domácí kanonýři poradí s hostující obranou.

Domácí začali aktivně a první šanci nevyužil Nosek. Ten si v 10. minutě naběhl na centra a hlavičkoval nad. Suchdol se snažil tlačit k bráně Litole, ale góly nepadaly: Kubíkova přihrávka se ke Kacafírkovi nedostala a Vančurovu neúspěšnou střelu napodobil Michálek. První gól tak nakonec musel vstřelit stoper. Nehlídaný Biško neměl při standardní situaci Béreše s gólovou hlavičkou z malého vápna žádné problémy, 1:0. V poslední minutě ale hosté mohli z ničehonic vyrovnat. Zakončení Ezeala ale Kubát vychytal.

Ve druhém poločase Suchdol svoje vedení jen navyšoval. Nejprve se prosadil Matěj Bodlák, který vlétl s míčem do vápna a střelou pod břevno nedal brankářovi šanci. Poté se štěstím využil Kubík sám před prázdnou branou Berešovu přihrávku a zvyšoval na 3:0 . David Béreš tím dokonal přihrávkový hattrick. Počet vstřelených branek mohl být o dost vyšší, kdyby Kacafírek využil jednu z mnoha šancí. I on se ale nakonec dočkal. Po rohovém kopu Noska tečoval míč na tyč, od níž se odrazil do brány. Brankář sice odraz chytil, ale míč byl již celým objemem v bráně - 4:0.

Suchdol - Litol 4:0 (1:0)

Branky: 34. Biško, 56. Bodlák, 62. Kubík, 73. Kacafírek

Suchdol: Kubát - Bodlák (70. Růžička), Biško, Hendrych, Nosek - Béreš (76. Dastych), Vančura, Jirků (72. Černohlávek), Michálek - Kacafírek, Kubík (76. Plot)

 

Napsali o zápase:

Suchdol splnil roli favorita, hostům z Litole nastřílel čtyři branky / svoboda.info

Klid jsme měli až po vstřelení druhé branky, tvrdil Radim Truksa / Kutnohorský deník