Horní menu

Preview 3. kola: Podruhé ven, podruhé do hor



V rámci třetího kola jede v neděli Suchdol do Trutnova. Do podkrkonošského města jedeme poprvé v historii a čeká nás další těžký soupeř.

 

Pohárová cesta dlouhá nebyla

Už v přípravě Trutnov naznačil, že střílet góly umí. V předkole Poháru totiž rozmetl dalšího nováčka Divize C - Jaroměř 6:0. V dalším kole však pohárová cesta skončila, Hradec Králové nedal v Trutnově domácím šanci a vyhrál 4:0. Zápas ovšem sledovalo na 700 diváků!

 

Střelecky vydařená příprava

Další předsezónní utkání byly čistě přípravného rázu, kdy trutnovští porazili U19 Hradce Králové 3:2, s Převýšovem prohráli 1:4, s Dvorem Královým však 4:1 vyhráli a nakonec prohráli s třetiligovým Unionem 2013 3:5. Celkem tak během šesti zápasů vstřelili 17 branek! Nezapomeňme ovšem na poslední domácí kolo sezony 2014/2015 kdy Trutnov porazil Týniště nad Orlicí 13:0!

 

Rozpačitý vstup do sezony

A i první kolo potvrdilo střeleckou formu týmu. Do Trutnova přijela Litol, se kterou se domácí rozhodně nemazlili. Už v poločase vedli domácí 3:1, k tomu ale přidali další tři branky po změně stran. Celkem se prosadilo 5 střelců, útočník Petr Holubec (ročník narození 1989) dal góly dva.  Ve druhém kole Trutnov padl na hřišti Jablonce nad Jizerou 3:1, kde jsme ovšem v naší divizní premiéře stejným výsledkem my vyhráli. 

 

Po úvodní výhře přišla prohra na penalty

Ve druhém kole Suchdol ale nedokázal porazit Admiru a po bezbrankové remíze jsme nezvládli ani penalty. Dva body si tak odvezl pražský tým.  Hvězdou zápasu byl brankář Admiry Andrea Pellegriny, který vychytal několik našich šancí a k tomu vystihl penalty Tomáše Noska a Radka Biška.

Zápas v Trutnově se hraje v neděli 23.8 od 17:00. Odjezd autobusu v 13:45 ze Suchdola. Zápas bude řídit trojice Řeháček – Poživil, Martínek